Despre Borro

Genti si accesorii realizate manual si exclusiv de femei, pentru femei.

MISIUNE

Inspirat de stilul feminin, influentat de atractia feminina - cea mai scurta si concisa definitie a brandului BORRO DESIGN. In punctul in care pasiunea se intalneste cu arta, accesoriile BORRO DESIGN au o singura menire: sa reflecte perfect expresia femininitatii prin piese lucrate manual, cu pasiune si maiestrie. Margele de sticla, pietre naturale si o tehnica impecabila sunt elementele cheie care definesc stilul BORRO DESIGN. Descopera-ti stilul si alege-ti chiar acum accesorii statement BORRO DESIGN! De la clasic, la modern, de la elegant, la casual-chic, accesoriile BORRO DESIGN imbina perfect toate elementele cheie pentru a-ti defini stilul.

Pentru ca ne dorim sa evoluam, sa punem in permanenta accent pe trenduri, pe feminitate si rafinament, BORRO DESIGN va dezvolta in viitor colectii complexe, atat de accesorii, cat si de fashion sau home&lifestyle.
BORRO DESIGN este in plina expansiune in Europa, dar si in Orient si USA. Valorile pe care BORRO DESIGN le are la baza inca de la inceput sunt creativitatea, pasiunea pentru nou si commitment-ul pentru oameni si frumos. Aceasta aborxdare va continua sa fie baza unei dezvoltari de succes si a unui brand dedicat complet femeilor si frumosului.

Menu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele în lista de apreciate.

Sign in

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de preferinţe.

Sign in